domingo, 16 de enero de 2011

Borja Duñó inaugura enguany "I es fan dir crítics!"

Divendres 28 de gener, 20.30 hores

Robard 23, C/ Robadors, 23

Entrada: 3€

Borja Duñó, veu i guitarra elèctrica

Diego Calderón, baix

Frank Rudow, bateria

Què! Com va la música? Bé… dic pensant en l’estat de la música en general. Ja no toques? Ah, no… bé, sí, a casa… com si això no comptés. Ho fèieu molt bé aquell grup que teníeu, com es deia? …Tuesday Afternoon. I què ha passat? Semblava que volíeu menjar-vos el món… Faig un somriure de circumstàncies amb l’esperança d’avortar la conversa: quan he mirat d’explicar-ho m’han deixat amb la paraula a la boca (era una pregunta de cortesia, imbècil! m’he hagut de dir sovint a mi mateix).

I ara vas tu i vols que faci una bio. No sé ni per on començar. En realitat no sóc ben bé crític, ni músic, però t’agraeixo que m’hagis demanat de tocar en directe, perquè fa cinc anys que no pujo a un escenari i em ve molt de gust fer-ho. He demanat al Diego Calderón i al Frank Rudow (Manta Ray, La Jr, Suma…) que m’acompanyin al baix i a la bateria, perquè em costa molt sentir la meva veu despullada. Potser faré alguna cançó nova i potser hi haurà algun convidat o convidada. Li he demanat al Ramon Faura –Le Petit Ramon– que faci la crítica perquè m’agrada molt com escriu al Nativa i espero que em posi al meu lloc. Després d’això, seguiré escrivint al Time Out i a l’Ara –si encara em deixen fer-ho–, seguiré coordinant el Jazz Butlletí i continuaré pensant que no hi ha res dolent en escriure sobre música i voler-ne fer.

2 comentarios:

  1. Ei!! falta la flautista, Olga, crec! M'hagués agradat que toqués una mica més, però.

    ResponderEliminar
  2. Tens raó, però quan el Borja em va passar la info, només parlava del trio, així que l'Olga va quedar com la convidada estrella i sorpresa de la nit

    ResponderEliminar